CALENDAR CU IMAGINI 12 FILE GRADINI

Specificatii

Dimensiuni   33 x 48 cm (l x h)
Dimensiuni cu personalizare   33 x 64 cm (l x h)
Nr. file   coperta + 12 file + carton spate
Hartie   170g/mp, dublu cretat mat
Imprimare   policromie
Carton spate   multistrat 300g
Finisare   spira metalica


        Calendarul de perete Gradini 2022 prezinta imagini cu peisaje din toate anotimpurile. Imaginile selectate sunt armonizate in functie de anotimp fiind integrate diverse tipuri de compozitii. Fiecare imagine in partea transmite o stare de bine, echilibrand structura ordonata a zilelor si saptamanilor noului calendar Peisaje.

       In general aceste calendare de perete se personalizeaza in partea superioara, foarte rar se personalizeaza si in partea inferioara, denumite generic calendare personalizate pe cap (personalizarea sus) sau calendare personalizate pe manseta (personalizare jos); pentru cllientii care doresc sa include si o serie mai larga de date de contact calendarele se pot personaliza si pe cap si pe manseta.

        In functie de modul de personalizare al calendarelor, fixarea pe perete poate fi cu hanger din sarma de otel, sau prin perforarea capului de calendar. Pentru a rezista un an de zile, perforatia capului de calendar poate fi simpla, sau intarita prin mai multe moduri: dublarea cartonului, laminarea capului de calendar, aplicarea unei capse metalice, sau realizarea unui cap de calendar din mucava groasa de 1 - 1,2 mm.