CALENDAR TRIPTIC STANDARD BUSINESS PLIAT 2024


Calendarul Triptic Standard Business Pliat 2024 cu 3 blocuri arata excelent, este un calendar de perete foarte util si practic, cifrele sunt mari incat sa se poata vedea cu usurinta fara sa afecteze aspectul. Acest calendar are avantajul ca se poate plia, astfel este foarte usor de distribuit direct prin agentii dumneavoastra sau prin curierat.

Se ofera optional cutie carton, cursor sau capsa metalica pe capul de calendar (in locul de prindere pe perete).

Aceste calendare sunt disponibile in 4 variante de culori: albastru, rosu, verde, gri.

Dimensiuni   32 x 54 cm (l x h)
Dimensiuni cu personalizare   32 x 70 cm (l x h)
Nr. file   12 x 3 = 36
Hartie   115 g, DCM
Imprimare   2 culori
Carton spate   duplex 350gr
Finisare   spira metalica, lac mat
Optionale   cursor, capsa metalica, cutie
Producator   Alsacian Group

       In general aceste calendare de perete se personalizeaza in partea superioara, foarte rar se personalizeaza si in partea inferioara, denumite generic calendare personalizate pe cap (personalizarea sus) sau calendare personalizate pe manseta (personalizare jos); pentru cllientii care doresc sa include si o serie mai larga de date de contact calendarele se pot personaliza si pe cap si pe manseta.

        In functie de modul de personalizare al calendarelor, fixarea pe perete poate fi cu hanger din sarma de otel, sau prin perforarea capului de calendar. Pentru a rezista un an de zile, perforatia capului de calendar poate fi simpla, sau intarita prin mai multe moduri: dublarea cartonului, laminarea capului de calendar, aplicarea unei capse metalice, sau realizarea unui cap de calendar din mucava groasa de 1 - 1,2 mm.